Камара на инженерите в инвестиционното прокетиране Chamber of engineers in the investment design

Метростанция - София Летище София Спортна зала

Презентация на APS Bulgaria

Уважаеми колеги,

КИИП представя на Вашето внимание презентация на фирма APS Bulgaria :

Фирма APS България, като представителен офис на APS Румъния, е на българския пазар от 2016 година. Търговското дружество е собственост на производителя на стъклопластови тръби SUBOR Турция.

Фирмата разполага с две производствени звена на територията на Турция. По-голяма част от производствената гама е налична на склад.

SUBOR произвежда стъклопластови тръби до DN4000 и с дължина до 13 м. Наляганията са до PN32 в зависимост от диаметъра, а коравините са от SN2 500-20 000. Произвеждат и тръби за микротунелиране с коравина до SN 1 000 000. Също така предлагат и некръгли (яйцевидни, устообразни и специални) профили. Профилите са за открит изкоп и разбира се за рехабилитация.

Портфолиото на фирмата включва и профили от полимербетон. Тръбопроводите от полимербетон притежават отлична хидравлика,  корозионна и абразивна устойчивост. Те са със здравината на бетона при сравнително доста по-ниско тегло. Разполагат и с различни видове ремонтни муфи.

Представители са за българския пазар на големия турски производител на чугунени тръби, фасонни части, арматура и хидранти Samsun Makina Sanayi A.S. Фирмата притежава две производствени звена. Производствената гама включва тръби с диаметри от DN80-DN2200, до PN100, стандартни и всички видове заклювания, както и различни външни покрития.

Също така представляват за българския пазар фирма Sweillem производител на стъклокерамични тръби, фасонни части и аксесоари. Производствената гама включва тръби с диаметри от DN150-DN1000, 2 и 2,5 метрови.

Каталозите на SUBOR (стандартни GRP тръби, GRI тръби (високоустойчиви на удари и пукнатини за канализация и водопровод – biaxial с възможност за заключени муфи) и Jacking GRP тръби (за микротунелиране), Samsun Makina Sanayi A.S, Sweillem и др., можете да свалите от сайта на фирмата: www.aps-bulgaria.bg .

 

Рекламно Видео на фирма SUBOR:

https://www.youtube.com/watch?v=MDcVB7RK-WU&feature=youtu.be

 

Рекламно Видео на фирма APS България:

https://youtu.be/eLiasVOP4Xc

 

Прикачени документи

Още Съобщения

18/ 01/ 2022

Пресконференция, организирана от Координационния съвет на браншовите организации в строителството

14/ 01/ 2022

За електронното служебно свидетелство за съдимост (ЕССС)

10/ 01/ 2022

Ценово предложение за издаване на електронен подпис  за членове на КИИП, 2022

06/ 01/ 2022

Предложение за участие в научно-изследователски проект на Съвместния изследователски център  на ЕК