Камара на инженерите в инвестиционното прокетиране Chamber of engineers in the investment design

Метростанция - София Летище София Спортна зала

Покана за Първия Бал на енергийните одитори - 11.11.2023

ДО
ЧЛЕНОВЕТЕ НА КИИП
П О К А Н А


От името на Камарата на енергийните одитори Ви каним да вземете участие в  Първия Бал на енергийните одитори, който ще се проведе на 11.11.2023г. от 21.00 ч. до след полунощ, в град София, във  фоайетата и балната зала на хотел Шератон.

Събитието е под Патронажа на г-н Делян Добрев - Председател на ПК по енергетика към НС и в партньорство с Министерство на енергетиката, Агенцията за устойчиво енергийно развитие, Асоциацията на индустриалния капитал в България и много други..

Подаването на заявки за участие в Бала на енергийните одитори ще става на електронната поща на Камарата на енергийните одитори:
office.eechamber@gmail.com
Заявки ще се приемат до 18 октомври 2023 г. включително.
Заявките да са в свободен текст с написани:

Фирма и/или име на заявителя. В заявките може да се включат ваши приятели и близки, като последното трябва да е отбелязано.

Масите в балната зала на хотел Шератон са с по 12 места. В тази връзка, ако желаете да комбинирате местата с ваши приятели или партньори, то моля да подадете една заявка, включваща запазването на цяла маса.

Меню:
Менюто за бала ще е единно, с изключение на участниците, които са вегетарианци или вегани. Моля в заявките да се отбелязват лицата, които ще бъдат с меню за вегетарианци или за вегани. Тази информация предаваме в хотел Шератон и справката за вида на менютата не може да се променя.Напитките ще са без ограничение.

Куверти:
За членове на КЕО - 170 лева на човек с ДДС;
За нечленове на КЕО - 220 лева на човек с ДДС.
Кувертите се заплащат по банков път по сметката на Камарата на енергийните одитори след издаване на проформа фактура .
В цената се включва наем зала; неограничена консумация на напитки; храна; техническо обслужване.

Дрескод:
Официално облекло.

ПОКАНИ:
Поканите за всички участници в бала ще бъдат изпратени по куриер на адрес, който сте посочили, след заплащането на кувертите!

Програма:

Християна Луизу и Никола Иванов /солист на операта във Велико Търново и до скоро на Берлинската опера/, Фамилия Тоника, Кристина Димитрова и Орлин Горанов, Райко Кирилов с танцьори, Част с викторини и дисководещ.

Водещ Евгени Минчев.

Още Съобщения

24/ 11/ 2023

Уебинар 3 на ХИЛТИ България за 2023 г. - "Оразмеряване на анкери с отчитане на съдействието на армировката за срязващи усилия съгласно EN 1992-4" - 29.11.2023 г.

21/ 11/ 2023

Конференция с български и германски експерти на тема "Технологии и услуги за управление на водите в България", 5-7.12.2023 г.

21/ 11/ 2023

Покана за официално откриване паметник на Кольо Фичето

16/ 11/ 2023

Семинар за конструкции в градски райони, 22.11.2023 , УАСГ