Камара на инженерите в инвестиционното прокетиране Chamber of engineers in the investment design

Метростанция - София Летище София Спортна зала

Конференция с български и германски експерти на тема "Технологии и услуги за управление на водите в България", 5-7.12.2023 г.

Уважаеми колеги,

Германо-Българската индустриално-търговска камара и германската консултантска фирма em&s GmbH организират посещение на германска бизнес делегация в сферата на управление на водите от 5 до 7 декември 2023 г. в България. Основни цели са създаването на бизнес-контакти, както и задълбочаване на съществуващите търговски и партньорски отношения с български предприятия в секторa.

На 5 декември (вторник) 2023 г. от 9:00 до 16:30 ч. в Гранд Хотел София, зала София, ул. Гурко 1, ще се проведе конференция с български и германски експерти на тема „Технологии и услуги за управление на водите в България“. Ще бъде осигурен симултанен превод на немски и български език.

Основни акценти:

  1. управление на водите в България - правна рамка, стратегии и насоки за развитие
  2. възможности за финансиране в сферата на управление на водите в България
  3. състояние на водните технологии в Германия – предложения за бъдещи стратегии в България
  4. представяне на участващите германски фирми

На 6 декември 2023 г. в Гранд Хотел София, зала Триадица 2, са предвидени индивидуални срещи-разговори с български фирми, общини и организации, проявяващи интерес към партньорство с германските компании.

Приложено ще намерите програма на конференцията и списък с участващите германски фирми. Участието Ви в конференцията, както и в бизнес срещите е безплатно!

При интерес за бизнес контакт и/или ако желаете да присъствате на конференцията, моля да попълните приложения формуляр за заявка на английски или немски език най-късно до 21 ноември 2023 г. и да го изпратите на имейл tatyana.delcheva@ahk.bg. На базата на заявките ще бъде изготвен график на разговорите и ще Ви бъде съобщен точният час за Вашите срещи. Разговорите могат да се провеждат директно на английски или немски език. В случай че се нуждаете от преводач, моля да  информирате оргиназаторите.

Проектът се провежда в рамките на експортна инициатива „Околна среда“ на германското Федерално министерство на икономиката и опазването на климата (BMWK).


Прикачени документи

Още Съобщения

08/ 05/ 2024

Уебинар 1 на Хилти България - "Анкериране в зидария", 16.05.2024 г.

30/ 04/ 2024

Конференция "Обновената директива относно енергийните характеристики на сградите - възможности и предизвикателства", 15 май 2024 г.

29/ 04/ 2024

29-та Международна конференция "Иновации в енергетиката и околната среда", 14-15 май 2024 г.

16/ 04/ 2024

Съобщение относно избор на ръководство на НПС ГПГ към КИИП за мандат 2024-2028 г.